Inloggen Account aanvragen
Hier bent u:  Gemeente zijn > Jeugd > Tienerclub

Tienerclub

De tienerclub is een toffe club voor alle jongens en meiden tussen de 12 t/m 15 jaar. We komen (bijna)elke zaterdag bij elkaar om te chillen, leuke dingen te doen en om meer over onze God te weten te komen.
De ene week gaan we er op uit om een activiteit doen en de andere week is er een (actieve) Bijbelstudie.
De activiteit kan van alles zijn…sporten, lasergamen, zwemmen, verzin het maar...
De Bijbelstudie is meestal in de kerk. Maar de hele avond onderuit zitten is er niet bij. We maken er een gezellige afwisselende avond van!
Natuurlijk gaan we ook elk jaar op kamp. Dit doen we meestal aan het begin van het seizoen (september) zodat je elkaar meteen al wat beter leert kennen. Want dat vinden we belangrijk, dat je nieuwe vrienden en vriendinnen ontmoet waarmee je over ALLES kunt praten.
We gaan een paar keer per jaar iets doen voor andere mensen. Dit kan van alles zijn..een middagje met oudere mensen leuke dingen doen of ergens onze handen uit de mouwen steken om zo iets voor anderen te kunnen betekenen. We gaan ook naar christelijke festivals / evenementen zoals opwekking, EO jongerendag enz.
Ook willen we samen gaan kijken / ontdekken naar wat voor plan onze Hemelse Vader met ons heeft.
Want dat Hij een plan voor een ieder van ons heeft is zeker!!

Lijkt het je leuk om een X te komen? We beginnen om 19.15 uur en het programma duurt ongeveer tot 21.15 uur. Aan het einde van de avond kun je nog ff blijven om nog gezellig wat te eten en te drinken……..Vrienden en vriendinnen zijn ook zeker welkom dus neem ze gerust mee!!

Ons team bestaat uit de volgende enthousiaste leiding:
Dennis de Waard, Gerjan van der Giessen en Judith Wolst.


hits counter

 Maranathakerk, P.C. Hooftsingel 73, 3341 TC Hendrik Ido Ambacht