We vertellen je graag in het kort op deze pagina over de Vrije Evangelische Gemeente (VEG). Onze gemeente heeft ruim 200 leden en een groep vrienden. Wij kenmerken ons door onze handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Binnen en buiten onze gemeente zetten wij onze door God gegeven gaven en talenten zoveel mogelijk in. De VEG is een bijbelgetrouwe gemeente.

Alle activiteiten van de gemeente zijn terug te voeren op ‘geloven, groeien en getuigen’ dat onder ons logo staat. Het geloof brengen we tot uiting op onder meer de zondagse bijeenkomsten. Groeien doen we bijvoorbeeld door het bezoeken van kringavonden en bijbelstudies. Het laatste, getuigen, doen we door evangelisatie-acties, hulp aan de voedselbank, maar ook een maandelijkse ontmoetingsochtend (iedereen is welkom) met een lunch te organiseren. Ook voor de jeugd in alle leeftijdscategorieën zijn er diverse activiteiten.

In de muziek op zondagmorgen komt de veelkleurigheid van onze gemeente terug. Naast Opwekkingsliederen zingen we psalmen, gezangen en liederen uit de bundel van Johannes de Heer. De gemeente wordt begeleid door verschillende muziekgroepen. We hebben in iedere samenkomst de mogelijkheid om orgel, piano, gitaren, blaasinstrumenten en slagwerk te gebruiken.

Kom gerust een keertje een samenkomst bijwonen op zondag. We drinken na afloop koffie.

Wil je liever eerst contact met iemand van de kerkenraad? Mail dan even naar info@veghiambacht.nl.

Welkom zondagmorgen