Impact

Voor iedereen tussen de 12 en 20 jaar is er 1x in de 2 weken op zaterdagavond IMPACT!

IMPACT die Jezus heeft op je leven, die je kan delen met elkaar! Op deze avonden ontmoeten tieners, jongeren en leiding elkaar. Omzien naar elkaar, vrienden maken, samen bidden, zingen, luisteren naar muziek en lezen uit de bijbel om te ontdekken wie God is. Verschillende thema's worden besproken. Ook is er ruimte om spelletjes te doen, tafelvoetballen of gezellig te kletsen. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar impactveg@gmail.com.

 

Grace Place (kinderen)

Tijdens de samenkomst op zondagmorgen hebben de kinderen van 0 t/m 13 jaar hun eigen programma. Er zijn vier groepen:

Parels: dit is de groep voor de baby’s en peuters. De kinderen zijn een parel in Gods hand. Tijdens de dienst wordt er oppas verzorgd voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. Tussen 09.45 en 10.00 uur kun je je kind brengen in de Vijverhof (Vijverhof 10 in Hendrik-Ido-Ambacht). Bij binnenkomst horen we graag hoe je wilt dat er voor je kind gezorgd wordt en wat hij/zij nodig heeft. Vanzelfsprekend geeft de leiding van ‘De Parels’ je een seintje als het even niet goed gaat met je kind.

Schatzoekers: dit is de groep voor de kinderen die in groep 1 t/m 3 van de basisschool zitten. Ze gaan in deze groep de schat van Gods genade zoeken. Het eerste deel van de dienst zitten de kinderen in de kerk. Daarna gaan ze als groep naar hun eigen ruimte voor het programma: een gesprek, een activiteit en/of creatieve verwerking van een bijbelverhaal of een bijbels thema. Rond 11.45 uur worden de kinderen weer naar de kerk teruggebracht.

Ontdekkers: in deze groep zitten de kinderen uit basisschoolgroep 4 t/m 6. Als je de schat hebt gevonden, mag je ontdekken dat Gods genade ook voor jou is. De ontdekkers zitten net als de schatzoekers het eerste gedeelte van de dienst in de kerk, waarna ze hun eigen programma volgen. Een keer in de maand zijn de ontdekkers de hele dienst in de kerk.

Rockers: dit is de groep voor kinderen uit groep 7, 8 en de brugklas. Na al dat zoeken en ontdekken is het tijd om te rocken en volop te leven vanuit Gods genade. Op deze ochtenden wordt er op een interactieve manier met elkaar nagedacht en gesproken over Gods woord. De Rockers hebben een keer in de drie weken hun eigen programma. Zij mogen voor de start van de dienst tussen 9.45 en 10.00 uur naar de Vijverhof komen. Hun programma is rond 11.45 uur afgelopen.

 

IMPACT

Grace Place