Samenkomst

Zondag 4 okt 10.00 uur

Spreker: Hans Dingemanse

Hans Dingemanse 150x150

Agenda

COVID-19 maatregelen:
Er is beperkte mogelijkheid tot het bezoeken van de dienst op zondagmorgen. Aanmelden via koster@veghiambacht.nl is noodzakelijk (voor vrijdagavond 20.00 uur). Je bent welkom na ontvangst van een e-mailbevestiging. Er is ook de mogelijkheid om de dienst via livestream mee te maken.

Heb je behoefte aan een gesprek, gebed of gewoon een luisterend oor? Je kunt onze kerk dagelijks telefonisch bereiken.

Klik hier voor meer informatie.

 

Introductie

Welkom op de website van de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) in Hendrik-Ido-Ambacht. We zijn een gastvrije gemeenschap voor jong en oud waar persoonlijk geloof in Jezus Christus centraal staat. 

Als gemeente dragen wij het evangelie uit en maken we Gods genade bekend. We geloven dat iedereen God kan vinden door zijn Zoon Jezus Christus. Daarnaast zijn we dienstbaar aan iedereen door het verspreiden van de liefde van Jezus Christus.

We willen ons laten kennen door enthousiasme en betrokkenheid. Het is ons streven om mensen het gevoel te geven dat ze niet in een grote massa verdwijnen, maar dat er aandacht voor hen is.

 

Nieuws

Jaarthema

Het thema voor onze gemeente dit seizoen is:

"Onze Heer draait alles om"

Je bent van harte uitgenodigd om het komende jaar de betekenis mee te gaan ontdekken.

Alpha Cursus

In onze gemeente gaat een Alpha Cursus van start op donderdag 8 oktober. In 10 opeenvolgende donderdagavonden van 19.30 – 22.00 uur en één zaterdag, nl 21 november van 10.00 – 17.00 uur, kun je meer leren over het christelijk geloof.

Klik hier voor meer informatie.

Bijbelstudieavond

Op dinsdagavond 29 september 2020 wordt een Bijbelstudie gegeven door Hans Dingemanse en Frans Koopmans. Dit keer wordt 1 Kor 1:1-17 "Leren van de Korinthiërs" behandeld. Vanaf 20:00u is de studie te volgen via onze livestream.