Samenkomst

Zondag 1 nov.  10.00 uur

Spreker: Ds. W. Glashouwer

Willem Glashouwer_150x150

Agenda

COVID-19 maatregelen:
Er is beperkte mogelijkheid tot het bezoeken van de dienst op zondagmorgen. Op dit moment mogen er maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Aanmelden via koster@veghiambacht.nl is noodzakelijk (voor vrijdagavond 20.00 uur). Je bent welkom na ontvangst van een e-mailbevestiging.

Er is ook de mogelijkheid om de dienst via livestream mee te maken.

Heb je behoefte aan een gesprek, gebed of gewoon een luisterend oor? Je kunt onze kerk dagelijks telefonisch bereiken.

Klik hier voor meer informatie.

 

Introductie

Welkom op de website van de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) in Hendrik-Ido-Ambacht. We zijn een gastvrije gemeenschap voor jong en oud waar persoonlijk geloof in Jezus Christus centraal staat. 

Als gemeente dragen wij het evangelie uit en maken we Gods genade bekend. We geloven dat iedereen God kan vinden door zijn Zoon Jezus Christus. Daarnaast zijn we dienstbaar aan iedereen door het verspreiden van de liefde van Jezus Christus.

We willen ons laten kennen door enthousiasme en betrokkenheid. Het is ons streven om mensen het gevoel te geven dat ze niet in een grote massa verdwijnen, maar dat er aandacht voor hen is.

 

Nieuws

Jaarthema

Het thema voor onze gemeente dit seizoen is:

"Onze Heer draait alles om"

Je bent van harte uitgenodigd om het komende jaar de betekenis mee te gaan ontdekken.

Alpha Cursus

In onze gemeente is een Alpha Cursus van start gegaan. In 10 opeenvolgende donderdagavonden en één zaterdag kun je meer leren over het christelijk geloof.

Klik hier voor meer informatie.

Bijbelstudieavond

Op dinsdagavond 27 oktober 2020 wordt een Bijbelstudie gegeven door Hans Dingemanse en Frans Koopmans. Dit keer wordt 1 Kor 1:18 "Wijs zijn in deze wereld" behandeld. Vanaf 20:00u is de studie te volgen via onze livestream.